Melitta Bentz
Zakladatelka kvality Melitta®
Melitta Bentz milovala kávu jako nikdo jiný. V roce 1908 vynalezla první kávový filtr a položila tak základ pro moderní požitek z kávy. Rodinný podnik Melitta byl na světě a dnes už ve 4. generaci prožívá radost z kávy.
Vášeň pro kávu a identifikace našich pracovníků s „jejich“ produkty je kvalitou, na kterou jsme u společnosti Melitta obzvláště pyšní, a kterou neustále podporujeme a rozvíjíme.
V
V
íme, co je podstatou kvalitního požitku z kávy. Hluboká znalost kávy je u našich pracovníků „součástí programu“:
Od senzorických školení až po certifikát barista.
P
P
ůsobíme po celém světě a s našimi zahraničními kolegy si neustále vyměňujeme informace o trendech na trhu s kávou.
P
P
ravidelně navštěvujeme pěstitelské oblasti a kávové plantáže.
-
Průzkum mezi zákazníky
99% z 2000 respondentů v testu „genuss- experten freundeskreis“ by kávu Melitta® BellaCrema® doporučilo svým nejlepším přátelům.
-
Ochutnávky se spotřebiteli
Několikrát do roka provádíme se spotřebiteli testy chuti, abychom garantovali požadovanou kvalitu Melitta®.
-
Zapojení do vývoje produktů
Intenzivně diskutujeme v rámci inovačních workshopů, průzkumu trhu, senzorických testů a sociálních médií.
-
Zákaznický servis
Ať už poštou, telefonicky, e-mailem nebo na Facebooku, pracovníci společnosti Melitta obratem reagují na podněty od spotřebitelů.
Pro nás znamená intenzivní diskusi se zákazníky:
- — průzkumy mezi zákazníky
- — ochutnávky se spotřebiteli
- — zapojení do vývoje produktů
- — osobní zákaznický servis Melitta
S vynálezem prvního kávového filtru ukázala Melitta Bentz svůj důmysl a vynalézavost, která je dodnes hnacím motorem naší snahy nabízet požitek z kávy, který vždy odpovídá těm nejžhavějším trendům.
P
P
ři vytváření výjimečných chutí se necháváme inspirovat různými kávovými kulturami a různými druhy káv z celého světa.
V průběhu pražení lze z komplexních kávových bobů vyloudit více než 800 druhů aromat. Optimální způsob přípravy je důležitý proto, aby se později mohl rozvinout plný charakter kávy. Málokdo disponuje tak výraznou znalostí o kávě na její cestě od bobule do šálku.
Pečlivý výběr různých zrn
Díky našim dlouholetým zkušenostem víme, jak při pražení a míchání dosáhnout uvolnění skrytých odstínů chuti kávy.
Příprava kávy podporující vznik aroma: Od vynálezu kávového filtru přes kávovary až po plně automatické přístroje
Záruka úspěchu pro dokonalý požitek z kávy!
Dříve než se káva dostane na váš stůl, je v každém okamžiku své cesty svěřována pouze skutečným expertům. Takto můžeme zaručit trvale vysokou kvalitu každého šálku.
Aby vybrali ty nejvhodnější druhy káv, sledují naši specialisté na zelenou kávu velmi pozorně podmínky pěstování po celém světě a udržují dobré a dlouhodobé vztahy s obchodníky a exportéry. Díky tomu jsou schopni vypátrat i ty největší rarity.
Při každé dodávce zelené kávy provádějí naši manažeři kvality trojité ruční pražení, spaření a ochutnávku – a pouze po schválení všech vzorků předáváme kávu do naší pražírny.
Neustálé kontroly našich filtrů Melitta® od surovin až po hotový produkt jsou zárukou nejvyšší kvality a nesrovnatelného požitku.
Zkoušky a dlouhodobé testy našich přístrojů během celého procesu vývoje jsou zárukou nejvyšší kvality a dlouhé životnosti.
Certifikáty od nezávislých institutů
a nabízí tu nejchutnější kávu v té nejlepší kvalitě Melitta® a nejrůznější přístroje k inovativní přípravě kávy - od ručního filtru až po plně automatické kávovary.